april 2012

slow monday

Hei, folkens!! Noen som syntes det er digg med fri nå eller?? Åhh, det syntes jeg! Selv om dagen ikke går til noe ennent enn rydding og slappe av, så er det digg.
Jeg hjlper mamma med å rydde loftet, det vekker minner. Som det okkehuset som vi alltid malte på nytt. Og alle dokke klærne til babyborn:) Litt hyggelig å rydde da...
Men ellers så rydder jeg på rommet (igjen) Er veldig inspirert i dag og da er det jo gøy!! Håper dere har en fin mandag!


Aurora, Line og meg (minst) 


Hahaha!! Skjekk buksene til Aurora!!


Orker ikke finne flere bilder nå.... ♥

-Anna <3


 

Innkjøp

Hei! og sorry for seeeen blogging, men har ikke giddet å blogge når det har vært så fint vær ute:) Jeg var i byen på Lørdag m Helene, men da var dessverre kameraet ute av ladning,så bildene fra byen (mobilen) kommer senere. Så overnattet jeg hos Helene, kjempe KOS!! Ellers i dag så har jeg satt opp trampolinen:) Og spilt fotball kamp, vant 5-0, og jeg skårte faktisk tre av de. Flinke meg assa:)) Denne shortsen fra H&M, elsker den alleredet Kjempe deilig:))


Denne toppen, fra H&M


<3


Denne søte toppen fra Vero Moda:)


Haha... glemte å ta av prislappen:)) Men bare elsker den!!


Denne korte blazeren, fra H&M, digger den! Den kan både være lit rocka eller sukker søt<3


Tre hvite singletter fra cubus:))

Og det beste til slutt:

Veske fra Vero Moda!! Elsker den!!Hahha!!:))

-Anna<3

I want

Elsker den første shortsen til venstere!! Såå kul:)

Har helt sykt lyst på jeffery Campell, denne typen. Men de er alt for høye for meg:)  Men har helt sinnsykt lyst på de!! Jeg syntes egentlig det er tragisk med jenter som er like gamle som meg og bruker det, spesiellt på skolen!! Ja, det er kult og sånn, men serr? På skolen liksom... Jeg ser veldig mange som bruker det, og det syntes jeg egentlig er kult, men jenter på 13 år?? Det er jo helt syykt!!
Jess, jess... Det er det jeg mener da:)) 

Åååhhh! Elsker de! ♥♥♥


Har også helt syykt lyst på disse brillene og denne skinnjakken!!

-Anna <3

Details
Black and White

Bukse//Gina Tricot Topp//Zara KorsRing//Nelly Ring//YSL Sko//Converse (blå) Skinn jakke//Divided Skjerf//H&M Smykke//Nelly


Forresten så farget jeg håret rosa i går:)) Jeg gjode det med Henriette, men hadde ikke nok farget. Brukte conditor farge, og er kjempe fornøyd med resultatet.
For dere som lurer så går det bort i 1 til 2 dusjer:))

-Anna <3

Rettet håret!!


Yess!!


Imens:)


Halveis!!!


Ferdig!! Jaja, litt fjortis bildet, men dere overlever:))


 

Blogg video

Da er jeg endelig ferdig med videoen! Yeey:)) Enjoy!

Klær fra Nelly!!


Litt dårlig holdning eller?? Haha, men den finner dere HER


Bak:)


Litt uklart, og den er desverre utsolgt. 


HER

Utsolgt den også...

Har dere noen gang bestillt fra Nelly? 

-Anna <3
 

Helgen

Hei!! Denne helgan har vært kjempe fin:) Men siden jeg hadde litt problemer med blogg.no, så da kommer innlegget i dag:)


Mmmm....


Sushi!! Bare elsker det!!


Hahaha!!


Namanam... Jordbær og sjokolade! desverre ble sjokoladen helt mislykka, men det var godt:)

Pretty woman!!!! Elsker denne scenen!! Yngling scenen min<33 Hvis dere har sett den skjønner dere vel hva jeg mener, eller hva??
-Anna<3

Blogg er klikka!!!!

Ja, hadde egentlig tenkt å blogge nå, men får ikke lastet opp noen bilder nå!! Jaja, kan noen fortelle meg hva som skjer?? Ingenting funker på blogg nå.... jaja, kommer med et innlegg senere i deg:) etter kampen:) -Anna<3

God morgen

Hei folkens! Nå er det endelig helg!! Åhh... det er drit deilig!:)) Har ganske mange planer i helgen. I dag kl jge først og fremt hente klærne som jeg har bestill fra Nelly!! Fikk melding i dag om at jeg kunne hente dem!! Lurer på om de passer da... Men så skal jeg og Helene kankje til byen, men siden været ikke er på topp, er jeg litt usikker:( Og i kveld kommer Thilde og skal overnatte, med Helene hos meg!! Det blir hyggelig:)) Skal bestille sushi, og lage cupcakes og jordbær i sjokolade, namnam!! Det er jo bedere enn goderi! Hihi:)) Vi skal også leie en film:) Egentlig skulle Henriette også overnatte, men hun disha oss:((
Haha!! Men det skal bli kos:))

 På søndag skal jeg slappe litt av, før det blir fotball kamp mot Heming:)) Det blir også kjeme gøy:))

 

 

ELLA ER BEST

Hallo :)

Nå er jeg hos Ella, vi har det kjempegøy! Ella var i Paris i påskeferien, så hun hadde med sjokolade til meg :) Da ble jeg glaaaaad:D Ella har også verdens allernestsøteste hund, Mira er verdens allerallersøteste hund! Haha :) Ella er sykt lættis å være med, fordi hun er så rar! Og nå skyper vi med en som heter Malin som Ella kjenner fra instagram eller noe! Vi har tatt noen bilder med Balder i dag:
Balder:)))))


Hahahahaha FJORTIS!!
"BALDER, SE I KAMERAET!!! SE DER!!!!"

 

Inspiration

 
-Anna<3Outfit

Hei, i dag har jeg vært med Henriette. Kjempe korselig!!
I dag skal jeg legge ut 2 videoblogger, gled dere!!! Men i så fall! I dag har jeg også tatt nye bilder til header, fordi jeg er lei av den jeg har nå.


 

[ugyldig bilde: anna photoshoot 111]                                               


Topp//Bikbok Smykke//Juvelen Solbriller//Ray bans Bukse//Gina Tricot  Sko//Converse         Vi er så flinke skolejenter :)


-Anna

Outfit-16.04

 

 


Bukse//Vero Moda Topp//Lindex Kjede//M&M Armbånd//H&M Ring//Peru//Jeg skriver dette innlegget grytidlig, for jeg må løpe til skolen nå! Men sånn jeg så ut i går. 
Nå sitter jeg å ser ut i vinduet, og det snør!!! Ååååå... Nå er jeg lei av snø! Jeg vil ha sommer, vil ikke dere??

-Anna <3 

Håndball-cup

 Jada!! Therese:))


Haha, Anna!!


// Hei!! Jeg har hatt det kjempe fint på Håndball cup, med jentene! Desverre så vant vi ingen av kampene, men vi hadde det drit hyggelig<33 Vi så på en Larvik kamp,
hvor de sefølgelig vant:) Og siden vi var også kjempe heldige å fikk bo på hytten til treneren vår, i steden for en ekkel gymsal:) Det var også strålende sol på Lørdag, så vi tok jo sefølgelig mange løpe turer.//

-Anna <3

Fredag 13

Heihei! Dere vet sikkert at det er fredag 13, i dag... Men for meg har det ikke vært fredag 13! Nesten lykkedagen min, haha! Jeg kom nemelig inn på hovseter ungdoms skole!! Mine bestevenner kom også inn:) og det var veldig bra, for jeg har gått rundt og vært bekymret for å ikke komme inn... Så da måtte jo jeg og Helene gå opp på Røa for å feire! Og når Helene skulle kjøpe en is på seven eleven, spurte ikke han som jobbet der, om vi ville ha en kaffe!! Så da fikk vi en gratis, men vi tok varm sjokolade:)) Lykkedag<3 Så vi gikk på baker Hansen etter det, og jeg kjøpte en kake, som faktisk smakte veldig godt! 

Om en time kjører jeg til Larvik og jeg gleder meg veldig!! Men kan desverre ikke blogge der, så det blir blogging når jeg kommer hjem, som vanelig :))


 

-
-Anna<3

Larvik

jess, folkens... da blir det Larvik neste:) Håndball cup! Jeg gleder meg kjempe mye!! Så nå driver jeg og pakker:) Håper ikke jeg pakker altfor mye... typisk meg da:) Men ellers i dag, så har jeg hatt konferanse time med læreren min og pappa. Alt var bare bra, jeg som er så gullunge og aldri snakker i timen... haha:) Driver å rydder og rydder på rommet mitt, (samtidig som jeg pakker til Larvik) for det har vært helt bomba siden jeg kom hjem fra Peru, har ikke giddet å pakke ut fra baggen ennå, og kom liksom hjem for to uker siden ellerno...

But anyway... Jeg har bare fått helt hekta på Ian Somerhalder! Å herregud, han er bare syykt digg. Helene sitter jo å dagdrømmer om han i timen!! Hahaha!! Ups..Håper ikke du blir sur nå Helene.Haha! 

 

 

- Anna <3
 

Header

 Jeg kan også bruke denne:


Hva syntes dere??


 

Peru del 2
 Oj... Det ser jo ut som om jeg ikke har på bikini topp! :)) haha, jeg har det...

 

 Ja.... her ser dere hvor solbrent jeg ble!!  

PS: Hva syntes dere om headeren?? har en annen verson som er vanelig.. men hva syntes dere??

-Anna <3

 

Peru del 1

Hei, da er jeg hjemme igjen, det merkes å være borte i to uker... Men uansett, jeg har hatt det kjempe fint og opplevd masse! Føler at jeg har vært rundt i hele Peru:))

De to første dagene var jeg i Lima på et kjempe digg hotell! Var litt på standen, starbuks, og shoppet <3 Så dro vi til junglen, og der var det drit varmt,  herregud!! Der så jeg mange morsomme dyr, men vi bestemte oss får å dra en dag tidlire da vi fant ut at det var rotter på rommet:( Æsj... selv om det ikke var så rart siden rommene var helt opene til naturen:) Deretter dro vi videre opp til fjellet, og reiste fra fjell til fjell, bl.a. så ræftet vi, sammen med bestemoren min som er 80!! Og red opp over fjellet, og gjett om jeg ble redd? En liten bitte sti, og jeg skulle liksom stole 100% på hesten, det greide jeg ikke:) Både jeg og pappa satt litt skjevt på salen for det gikk rett ned på den andre siden!! Vi besøkte også mange turiststeder ble kjempe solbrendte :)) Så dro vi videre tilbake til Lima, og solte oss på stranden.

Delte den opp i to deler, fordi det er veldig mange bilder! Men her er del en da... 

 

Den apen skulle ta på meg og jeg bare HELT noia!! :)) Men den var søt da! 

Jeg og den hjelmen, assa!! True match!!! haha <3

- Anna <3
 

got2love

got2love

13, Oslo

Alder: 13 Bor: Oslo Interesser: Foto, venner, mote og blogg

Kategorier

Arkiv

hits